AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin yüzünü siyah görmek

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü siyah görmek

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü siyah görmek hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü siyah gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni birşey almamaya özen gösterin.

Kahve falında ölünün yüzünü siyah görmek başka alanlara yöneleceğine, bir sınavdan geçileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü siyah görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne siyah boya görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah ben görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına delalettir.

Kahve falında siyah yüzlü insan görmek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, güzel işlere imza atacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının yüzünü siyah görmek sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına delalettir.

Kahve falında siyah yüzlü kadın görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine delalet eder.

Kahve falında bir insanın yüzünü siyah görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir