AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi yüzünü siyah görmek

Kahve falında kendi yüzünü siyah görmek

Kahve falında kendi yüzünü siyah görmek sağlık sorunlarının biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, son model arabaya sahip olacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine yorulur.

Kahve falında kendi yüzünü siyah gördüyseniz:

  • Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Kahve falında siyah bir yüz görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yüzlü adam görmek sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yüzü siyah insan görmek dinden çıkacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yüzlü kadın görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah nokta görmek sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde siyah kıl çıktığını görmek koltuğunun da yükseleceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah kıl görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah ben görmek iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir