AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü siyah bebek görmek

Kahve falında yüzü siyah bebek görmek

Kahve falında yüzü siyah bebek görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, gülmeye hasret kalacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü siyah bebek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz beklenmedik değişimlere maruz kalabilir.

Kahve falında yüzü siyah bebek görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzündeki siyah noktaları sıkmak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde siyah ben görmek geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında yüzünde siyah nokta görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına işaret eder.

Kahve falında siyah bir yüz görmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin yüzünü siyah görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, yeni bir başlangıç yapmaya yorulur.

Kahve falında kendi yüzünü siyah görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, kötü günlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanın yüzünü siyah görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir