AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın yüzünü siyah görmek

Kahve falında bir insanın yüzünü siyah görmek

Kahve falında bir insanın yüzünü siyah görmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, pek çok kişiye yanında iş vereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insanın yüzünü siyah gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza veya sevdiğiniz kişilere zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında insan yüzü siyah görmek oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine alamet eder.

Kahve falında bir insanın yüzünü siyah görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine yorulur.

Kahve falında yüzü siyah insan görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah yüzlü insan görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına işarettir.

Kahve falında yanık yüzlü insanlar görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalet eder.

Kahve falında denizde yüzen insanlar görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi yüzlü insan görmek zengin için yoksulluğa, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yüzlü insan görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir