AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bir yüz görmek

Kahve falında siyah bir yüz görmek

Kahve falında siyah bir yüz görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, daha rahat bir nefes alacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, yakında hedefine ulaşacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah bir yüz gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma örneği göstereceksiniz.

Kahve falında yüzünde siyah kıl görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün siyah olduğunu görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzü siyah insan görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü siyah bebek görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kendi yüzünü siyah görmek maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yüzlü kadın görmek çok sevindirici bir haber alan fal sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah kıl çıktığını görmek hayatına heyecan ve renk gelecek gelişmeler yaşayacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına alamet eder.

Kahve falında siyah bir yüz görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir