AnaSayfa / Genel / Kahve falında dudakları şişmek

Kahve falında dudakları şişmek

Kahve falında dudakları şişmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, herhangi zarara uğramayacağına yorulur.

Kahve falında dudakları şişmek gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan, size baskı kurmaya çalışan ya da sizinle ilgisi olmayan ek sorumluluklar yükleyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında dudakları şişmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başı şişmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında göğsü şişmek sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlamaktan gözleri şişmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göbeği şişmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudu şişmek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dili şişmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elleri şişmek herkesin yardımına koşacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir