AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamaktan gözleri şişmek

Kahve falında ağlamaktan gözleri şişmek

Kahve falında ağlamaktan gözleri şişmek sevap işleyeceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağlamaktan gözleri şişmek gördüyseniz:

  • İnsanlarla iyi iletişim içinde olmaya devam ediyorsunuz.

Kahve falında ağlamaktan gözleri şişmek bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gözü şişmek endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözleri şişmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzü gözü şişmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında kolu şişmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalettir.

Kahve falında elleri şişmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında eli yüzü şişmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eli şişmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir