AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarının morardığını görmek

Kahve falında bacaklarının morardığını görmek

Kahve falında bacaklarının morardığını görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, ortaklı işlere girileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaklarının morardığını gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerini gürültülü şekilde ortaya koyan kişiler olabilir.

Kahve falında bacaklarının morardığını görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacakların morardığını görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalettir.

Kahve falında bacağı morarmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağının morardığını görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında bacağın morardığını görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan fal sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözünün morardığını görmek kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolu morarmak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında burnu morarmak hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir