AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzü kıllanmak

Kahve falında yüzü kıllanmak

Kahve falında yüzü kıllanmak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, yol alacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yüzü kıllanmak gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya uzman kişilere danışmanız gerekebilir.

Kahve falında yüzündeki kılları aldığını görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünde siyah kıl görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, rahat bir nefes alınacağına inanılır.

Kahve falında yüz kıllarını almak sonuçtan memnun kalacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde kıl çıktığını görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kadının yüzünde kıl çıktığını görmek sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kıl olduğunu görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının yüzünde kıl görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde uzun kıl görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir