AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde siyah kıl görmek

Kahve falında yüzünde siyah kıl görmek

Kahve falında yüzünde siyah kıl görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, kendisi ile baş başa kalacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde siyah kıl gördüyseniz:

  • Gereksiz risklerden kaçınmanız manevi yönden uğrayabileceğiniz bir hayal kırıklığından kurtulmanıza yardım edebilir.

Kahve falında yüzünde siyah kıl görmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde siyah kıl çıktığını görmek her şeyin sarpa saracağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında yüzündeki kılları aldırmak geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünün kıllanmasını görmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının yüzünde kıl görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında yüzü kıllı kadın görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünün kıllandığını görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına, dileklerin kabul olacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde kıl olduğunu görmek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir