AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde kıl olduğunu görmek

Kahve falında yüzünde kıl olduğunu görmek

Kahve falında yüzünde kıl olduğunu görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, uzun uzun dalıp gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde kıl olduğunu gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gerekiyorsa çekinmemelisiniz.

Kahve falında birinin yüzünde kıl görmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında yüz kılı aldırmak kazancından başkalarına da vereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzündeki kılları aldığını görmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında yüzümde kıl çıktığını görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünü kıllı görmek sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına yorulur.

Kahve falında yüzünü kıllı görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına yorulur.

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzün kıllanmasını görmek bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir