AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde kıl çıktığını görmek

Kahve falında yüzünde kıl çıktığını görmek

Kahve falında yüzünde kıl çıktığını görmek kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kıl çıktığını gördüyseniz:

  • Ufukta aşk veya sevgi dolu ilişkiler var.

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek hem geleceğinin güzel olacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde kıllar çıktığını görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında yüzümde kıl çıktığını görmek geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde kıl çıktığını görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının yüzünde kıl çıktığını görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde siyah kıl çıktığını görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında bacaklarda kıl çıktığını görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ağzından kıl çıktığını görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, sevgi ve hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir