AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzündeki kılları aldığını görmek

Kahve falında yüzündeki kılları aldığını görmek

Kahve falında yüzündeki kılları aldığını görmek kişinin gönlünü alacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzündeki kılları aldığını gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınızdan bahsetmeniz özel iş birlikleri yapılmasını sağlayabilir.

Kahve falında yüzündeki kılları aldığını görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, gelirin tükeneceğine yorulur.

Kahve falında koltuk altı kılı kesmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılı yolmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, genç kimselere eğitim vereceğine inanılır.

Kahve falında koltuk altı kıllarının yolmak aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol altı kılı görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koltuk altı kılını görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bacağındaki kılları aldığını görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altı kılını temizlemek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir