AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz kıllarını almak

Kahve falında yüz kıllarını almak

Kahve falında yüz kıllarını almak rızkının bollaşacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüz kıllarını almak gördüyseniz:

  • Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Kahve falında birinin yüzünde kıl görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünü kıllı görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, bir yere taşınmaya delalet etmektedir.

Kahve falında yüzün kıllandığını görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde kıl koparmak işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insanın yüzünde kıl görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzündeki kılları aldığını görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünde kıllar görmek bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına delalettir.

Kahve falında yüzünün kıllarını almak sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir