AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının yüzünde kıl çıktığını görmek

Kahve falında kadının yüzünde kıl çıktığını görmek

Kahve falında kadının yüzünde kıl çıktığını görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, şansın önünün kesileceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, bekârlığına da veda edeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının yüzünde kıl çıktığını gördüyseniz:

  • İmajınızı korumanız gerekiyor.

Kahve falında kadının yüzünde kıl çıktığını görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, güzel günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde kıllar çıktığını görmek düşünmeden hareket edeceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzümde kıl çıktığını görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine alamet eder.

Kahve falında yüzünde kıl çıktığını görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah kıl çıktığını görmek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Kahve falında kadının yüzünde sakal çıktığını görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir