AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde uzun kıl görmek

Kahve falında yüzünde uzun kıl görmek

Kahve falında yüzünde uzun kıl görmek eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde uzun kıl gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir.

Kahve falında yüzünde uzun kıl görmek hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun bir kıl görmek durgun giden işlerin açılacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ağızdan uzun kıl çıkarmak keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine işaret eder.

Kahve falında bacakta uzun kıl görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında burun kıllarını uzun görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kıllar görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında çenede uzun kıl görmek sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, hasadının tarlasında kalacağına işaret eder.

Kahve falında burnundan uzun kıl görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir