AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının yüzünde kıl görmek

Kahve falında kadının yüzünde kıl görmek

Kahve falında kadının yüzünde kıl görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, uzun yıllar yaşayacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kadının yüzünde kıl gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri denemeden bilmek veya anlamak imkansızdır.

Kahve falında kadının yüzünde kıl görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzü kıllı kadın görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya yorulmaktadır.

Kahve falında kadının yüzünde kıl çıktığını görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının yüzünde kıl çıktığını görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın yüzünde kıl görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde kıllar görmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde kıl çıktığını görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, rahatsızlık duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi yüzünde kıl görmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir