AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli yüzü kan görmek

Kahve falında eli yüzü kan görmek

Kahve falında eli yüzü kan görmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, bir daha kopmayacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına işaret eder.

Kahve falında eli yüzü kan gördüyseniz:

  • İşinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren beklenmedik davetler alabilir, rutin akışınızı değiştiren durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eli yüzü kan görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde kan görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, maddi olarak zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün yüzünde kan görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet eder.

Kahve falında yüzünde kan görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünü kan içinde görmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında yüzüne kan görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, rahat şekilde geçineceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzüne kan sürmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında yüzünü kan içinde görmek dirliğin bozulabileceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir