AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağ sürmek

Kahve falında yağ sürmek

Kahve falında yağ sürmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, kalbini kıracağına, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, moral bozukluğu yaşanacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağ sürmek gördüyseniz:

  • Bir konu üzerinde anlaşmaya varılabilir veya belli anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında ekmeğine yağ sürmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine delalet eder.

Kahve falında ekmek üzerine yağ sürmek başın borçlularla belaya gireceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafaya yağ sürmek kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine işarettir.

Kahve falında yağ sürmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına alamet eder.

Kahve falında vücuda yağ sürmek hayır dualarına nail olacağına, yıkılacağına, üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamura yağ sürmek mutlu günlerin yaşanacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında saçına yağ sürmek çekilen yükün hafifleyeceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir