AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağa yağ sürmek

Kahve falında bacağa yağ sürmek

Kahve falında bacağa yağ sürmek bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağa yağ sürmek gördüyseniz:

  • Size yararı olmayan iş, ilişki, kişi, plan ya da projelerden uzaklaşmanın zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında bacağa yağ sürmek onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, kucaklaşacağına inanılır.

Kahve falında ekmeğine yağ sürmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında yüze yağ sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işarettir.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine delalet eder.

Kahve falında kapıya yağ sürmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ekmeğin üzerine yağ sürmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, haneye dertlerin gireceğine  inanılır.

Kahve falında ekmek üzerine yağ sürmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına işarettir.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir