AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, hayallerinin yıkılacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bolluğa kavuşacağına, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili konularda hareketlilik var.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek şansının hep açık olacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağlı ballı ekmek yemek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ekmeğine yağ sürmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında ekmek üzerine yağ sürmek artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ekmeğin üzerine yağ sürmek büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, çok rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında ekmeğe bal sürmek hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir