AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıya yağ sürmek

Kahve falında kapıya yağ sürmek

Kahve falında kapıya yağ sürmek sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, haksızlık yapmayacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapıya yağ sürmek gördüyseniz:

  • Bazı iş veya projeleri tamamlamak için bilgi toplamanız gerekiyor.

Kahve falında kapıya yağ sürmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yüze yağ sürmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, rahat ve huzurlu olunacağına inanılır.

Kahve falında ekmek üzerine yağ sürmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvara yağ sürmek aile saadetinin artacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında yağ sürmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında saça yağ sürmek yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında ekmeğine yağ sürmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, yüklü siparişler alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir