AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmeğin üzerine yağ sürmek

Kahve falında ekmeğin üzerine yağ sürmek

Kahve falında ekmeğin üzerine yağ sürmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, doyasıya sefasını süreceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, büyük emekler vereceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeğin üzerine yağ sürmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz bazı alanlarda sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında ekmeğe yağ bal sürmek maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında kızarmış ekmeğe yağ sürmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmeğe yağ ve bal sürmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında ekmeğine yağ sürmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında ekmek üzerine yağ sürmek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına yorulur.

Kahve falında ekmeğin üzerine yağ sürmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine işaret eder.

Kahve falında duvara yağ sürmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, her şeyin yenileceğine alamet eder.

Kahve falında kafaya yağ sürmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir