AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze üflemek

Kahve falında yüze üflemek

Kahve falında yüze üflemek yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yüze üflemek gördüyseniz:

  • Ruhsal durumunuzu, iş hayatınızı ya da ortak kaynak kullanımını gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında birinin yüzüne üflediğini görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına rivayet eder.

Kahve falında yüze üflemek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sigara dumanı üflemek stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, hayırlı bir işe başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında enseye üflemek sıkıntıların ve stresin son bulacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında doğum günü pastası üflemek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında sura üflemek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına işarettir.

Kahve falında pasta üflemek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağa üflemek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir