AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzüne üflediğini görmek

Kahve falında birinin yüzüne üflediğini görmek

Kahve falında birinin yüzüne üflediğini görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzüne üflediğini gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyleri hafife almamanız veya aşırı tepkiler vermemelisiniz.

Kahve falında yüze üflemek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzüne üflediğini görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, karamsar ve umutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sura üflemek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yaş pasta üflemek bir sebeple büyük bir üzüntü duyacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine yorulur.

Kahve falında ağzına üflemek yüzünün de yerlere düşeceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dilek tutup mum üflemek kazancının ve canın güvence altında olacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına tabir olunur.

Kahve falında pasta mumu üflemek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işarettir.

Kahve falında ateşi üflemek başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir