AnaSayfa / Genel / Kahve falında enseye üflemek

Kahve falında enseye üflemek

Kahve falında enseye üflemek başarısının çoğalacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, çok farklı bir kişi olacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında enseye üflemek gördüyseniz:

  • Bazı iş veya projeleri tamamlamak için bilgi toplamanız gerekiyor.

Kahve falında enseye üflemek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşi üflemek güzel huylarının değişeceğine, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında pastada mum üflemek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında sura üflemek verdiği sözleri tutacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağına üflemek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ağıza üflemek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine delalet eder.

Kahve falında ağzına üflemek aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalettir.

Kahve falında yaş pasta üflemek zor bir dönem geçirileceğine, korkularını yeneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir