AnaSayfa / Genel / Kahve falında sura üflemek

Kahve falında sura üflemek

Kahve falında sura üflemek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sura üflemek gördüyseniz:

  • Daha sonra büyük bir pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının.

Kahve falında sura üflemek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, güç ve kudret sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sura üflendiğini görmek sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sura çıkmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Kahve falında kulağına üflemek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine inanılır.

Kahve falında mum üflemek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateş üflemek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında okuyup üflemek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya delalettir.

Kahve falında ateşi üflemek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir