AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta üflemek

Kahve falında pasta üflemek

Kahve falında pasta üflemek müşkül durumların üstesinden geleceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pasta üflemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereğinden fazla ısrarcı ya da iddiacı olmak yerine, sabırlı olmanız daha faydalı olabilir.

Kahve falında pasta mumu üflemek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında pasta üflemek mesleğinde uzmanlaşacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında pastada mum üflemek hastalıkların şifa bulacağına, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına inanılır.

Kahve falında doğum günü pastası üflemek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yaş pasta üflemek onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ateşi üflemek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kulağına üflemek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toz üflemek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir