AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağa üflemek

Kahve falında kulağa üflemek

Kahve falında kulağa üflemek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağa üflemek gördüyseniz:

  • Entellektüel meraklar içerisindesiniz.

Kahve falında kulağa üflemek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulağına üflemek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dua okuyup üflemek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüze üflemek rakiplerin başarı kazanacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında mum üflemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, işlerinin günden güne açılacağına işarettir.

Kahve falında muma üflemek saygınlık göreceğine, adından konuşulur olacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara dumanı üflemek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağıza üflemek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir