AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum günü pastası üflemek

Kahve falında doğum günü pastası üflemek

Kahve falında doğum günü pastası üflemek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında doğum günü pastası üflemek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle ailesi hakkında konuşmak fikrinden vazgeçmelisiniz.

Kahve falında doğum günü pastası üflemek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında pasta mumu üflemek ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında pasta üflemek mutlu ve sağlıklı olacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında yaş pasta üflemek geçim derdinin de ortadan kalkacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Kahve falında pastada mum üflemek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ney üflemek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında mum üflemek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nefes üflemek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir