AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiye tokat atmak

Kahve falında sevdiğin kişiye tokat atmak

Kahve falında sevdiğin kişiye tokat atmak moral ve sermaye kaybedeceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, dostlardan zarar görüleceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye tokat atmak gördüyseniz:

  • Tamir veya düzenleme gibi konularda yapacağınız sakarlıklardan gelen büyük zararlara açıksınız.

Kahve falında sevdiğin kişiye tokat atmak tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişiye tokat atmak ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği birine tokat atmak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birine tokat atmak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine tokat atmak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiden tokat yemek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyle tokat atmak iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, ön plana çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ablaya tokat atmak isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, iyi şartlara kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir