AnaSayfa / Genel / Kahve falında karısına tokat atmak

Kahve falında karısına tokat atmak

Kahve falında karısına tokat atmak yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret eder.

Kahve falında karısına tokat atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir değiştirebilir veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Kahve falında karısına tokat atmak kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiye tokat atmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşına tokat atmak çok iyi sonuçlar vereceğine, fikirlerinin çatışacağına rivayet eder.

Kahve falında sevmediğin birine tokat atmak kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında askere tokat atmak girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasına tokat atmak insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, nimetin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeğenine tokat atmak huzursuz olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiline tokat atmak başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir