AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği birine tokat atmak

Kahve falında sevdiği birine tokat atmak

Kahve falında sevdiği birine tokat atmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, moralsiz ve düşünceli olacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği birine tokat atmak gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğin birine tokat atmak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiye tokat atmak yeni ve isabetli adımlar atılacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği birine tokat atmak kazanç kapılarının açılacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine tokat atmak rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine tokat atmak çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğe tokat atmak büyük üzüntüler olacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında askere tokat atmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birine tokat atmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir