AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık çorbası görmek

Kahve falında balık çorbası görmek

Kahve falında balık çorbası görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, maddi anlamda güçleneceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık çorbası gördüyseniz:

  • Bazı işlere katkıda bulunmak veya bazı konular için mesai harcamak için sözler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında balık çorbası yemek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında balık çorbası görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balık çorbası içmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında balık çorbası yapmak işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayranlı çorba yapmak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına tabir olunur.

Kahve falında ezogelin çorbası içmek fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işkembe çorbası yemek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini görmek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir