AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık çorbası yapmak

Kahve falında balık çorbası yapmak

Kahve falında balık çorbası yapmak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, inancının zayıflayacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kısmetinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında balık çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Hiçbir art niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Kahve falında balık çorbası yapmak zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulur.

Kahve falında balık çorbası yemek borçlarının da kapanacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına yorulur.

Kahve falında balık çorbası görmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında balık çorbası içmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayranlı çorba yapmak dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine delalettir.

Kahve falında mercimek çorba yapmak ün sahibi birisi olunacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayran çorbası yapmak kazancının günden güne düşeceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında birine çorba yapmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, onu borçtan kurtaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir