AnaSayfa / Genel / Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini görmek

Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini görmek

Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini görmek hayır getirecek işlere girileceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, geçiminin güçleşeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıtı görmeniz olasıdır.

Kahve falında tarhana çorbası pişirdiğini görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana çorba yapmak gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında tarhana çorbası içmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında tarhana çorbası yemek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine yorulur.

Kahve falında tarhana çorbası yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine yorulur.

Kahve falında tarhana çorbası dökmek sabrını zorlayacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tarhana çorbası görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir