AnaSayfa / Genel / Kahve falında işkembe çorbası yemek

Kahve falında işkembe çorbası yemek

Kahve falında işkembe çorbası yemek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine, sarsılacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında işkembe çorbası yemek gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etme zorluğu yaşayabiirsiniz.

Kahve falında işkembe çorbası yemek üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında işkembe çorbası içmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işkembe dolması yemek yüzünde güller açacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında çiğ işkembe yemek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işkembe temizlemek evlat sahibi olunacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz işkembe görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temizlenmiş işkembe görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına alamet eder.

Kahve falında inek işkembesi görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir