AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayranlı çorba yapmak

Kahve falında ayranlı çorba yapmak

Kahve falında ayranlı çorba yapmak daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kara kara düşünür olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, zor bir döneme gireceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayranlı çorba yapmak gördüyseniz:

  • Duygusal iniş çıkışlar, tahmini zor hareketler söz konusu olabilir.

Kahve falında ayranlı çorba yapmak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayran çorbası yapmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine işaret eder.

Kahve falında ayranlı çorba görmek darlıktan ferahlığa çıkılacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayran çorbası yemek çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayran çorbası içmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında ayran çorbası görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayranlı çorba içmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine yorulur.

Kahve falında yoğurdu ayran yapmak dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir