AnaSayfa / Genel / Kahve falında ezogelin çorbası içmek

Kahve falında ezogelin çorbası içmek

Kahve falında ezogelin çorbası içmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, mal mülk sahibi olunacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına delalet eder.

Kahve falında ezogelin çorbası içmek gördüyseniz:

  • Size söylenen şeyleri veya yapılan teklifleri iyi değerlendirmelisiniz.

Kahve falında kelle paça çorbası içmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ayran çorbası içmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayranlı çorba içmek ele geçecek haram mal ve paraya, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ölünün elinden çorba içmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çorba içmek sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası içmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tuzlu çorba içmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk suyu çorbası içmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir