AnaSayfa / Genel / Kahve falında balık çorbası yemek

Kahve falında balık çorbası yemek

Kahve falında balık çorbası yemek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına delalettir.

Kahve falında balık çorbası yemek gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmemeniz durumunda olaylar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında balık çorbası yemek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında balık çorbası içmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında balık çorbası yapmak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balık çorbası görmek bol rızık elde edeceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şehriye çorbası yemek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çorba ekmek yemek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır çorbası yemek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında işkembe çorbası yemek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir