AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze su atmak

Kahve falında yüze su atmak

Kahve falında yüze su atmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, kazancın günden güne artacağına, tabiatı kötü olan kişiye, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, başka kimselere de yardım edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüze su atmak gördüyseniz:

  • Özel bir durum netlik kazanıyor.

Kahve falında birinin yüzüne su atmak karşına hayırlı kapıların açılacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzüne su atmak çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze su atmak sevdiği kişilerin mutlu olacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin yüzüne ekmek atmak hoş muhabbette olacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzüne para atmak en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına yorulur.

Kahve falında birinin yüzüne toprak atmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında yüze tokat atmak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir