AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne para atmak

Kahve falında yüzüne para atmak

Kahve falında yüzüne para atmak hastalıklarının düzeleceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, deneyim kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne para atmak gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle başarılarınızı kutlayabilirsiniz.

Kahve falında yüzüne para atmak iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında yüzüne tokat atmak başarılarının bir ömür süreceğine, imkânların çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün yüzüne toprak atmak sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze su atmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında yüze toprak atmak neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin yüzüne su atmak geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne su atmak isabetli adımlar atacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin yüzüne ekmek atmak sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir