AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz kremi görmek

Kahve falında yüz kremi görmek

Kahve falında yüz kremi görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına işaret eder.

Kahve falında yüz kremi gördüyseniz:

  • Karşı cinsin sizi önemsemesi yüzünden bazı, kompleks benzeri hisler içine girebilirsiniz.

Kahve falında yüz kremi görmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine işarettir.

Kahve falında yüzünü krem sürmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının yüzüne krem sürmek hem çok mutlu olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne krem sürdüğünü görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çalışmalarının karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne krem sürmek bazı tartışmalar yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında yüzüne beyaz krem sürmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yüze krem sürmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüze beyaz krem sürmek müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir