AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze jilet atmak

Kahve falında yüze jilet atmak

Kahve falında yüze jilet atmak ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine delalettir.

Kahve falında yüze jilet atmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı faal olarak kullanmanız, daha fazla sosyalleşmeniz ya da aşk hayatınıza zaman ayırmanız hayatınıza renk getirebilir.

Kahve falında yüze jilet atmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında koluna jilet atmak ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında jilet atmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına inanılır.

Kahve falında kola jilet atmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına yorulur.

Kahve falında kollarına jilet atmak hayatındaki fırtınaların durulacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında jiletle yüzünü kesmek mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına inanılır.

Kahve falında elini jiletle kesmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına alamet eder.

Kahve falında jiletle temizlenmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir