AnaSayfa / Genel / Kahve falında jiletle yüzünü kesmek

Kahve falında jiletle yüzünü kesmek

Kahve falında jiletle yüzünü kesmek işinin ehli olacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında jiletle yüzünü kesmek gördüyseniz:

  • Sakin bir ortamda sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilirsiniz veya büyük takdirler toplayabilirsiniz.

Kahve falında jiletle yüzünü kesmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında jiletle sakal kesmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine işaret eder.

Kahve falında jiletle elini kesmek yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçı jiletle kesmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini jiletle kesmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine işarettir.

Kahve falında jiletle kesmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, adının fesada karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçını jiletle kesmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Kahve falında jiletle saç kesmek kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir