AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna jilet atmak

Kahve falında koluna jilet atmak

Kahve falında koluna jilet atmak güzel haberler alacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında koluna jilet atmak gördüyseniz:

  • Bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Kahve falında kollarına jilet atmak bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine tabir olunur.

Kahve falında koluna jilet atmak sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında kolunu jiletle kesmek sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında jilet atmak borçlarını ödemekte zorlanacağına, helal rızıklara kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında yüze jilet atmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kola jilet atmak eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında jilet izi görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında jiletle kıl temizlemek geride bırakacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir