AnaSayfa / Genel / Kahve falında kola jilet atmak

Kahve falında kola jilet atmak

Kahve falında kola jilet atmak işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kola jilet atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için veya bazı işleri başlatmak veya tamamlamak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kola jilet atmak ihanete uğrayacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna jilet atmak borçlarını bitireceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına yorulur.

Kahve falında kollarına jilet atmak mutluluktan havalara uçulacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yüze jilet atmak gerekirse özür dileneceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında jilet atmak biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına alamet eder.

Kahve falında kola faça atmak insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına, günden güne kazancının artacağına delalettir.

Kahve falında ağızda jilet görmek böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında paslı jilet görmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir