AnaSayfa / Genel / Kahve falında jiletle temizlenmek

Kahve falında jiletle temizlenmek

Kahve falında jiletle temizlenmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, para ve makam sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında jiletle temizlenmek gördüyseniz:

  • Aşk konularında hareketlilik daha da artacak.

Kahve falında jiletle temizlenmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında jilet kesiği görmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında jiletle bacaklarını almak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında bacağını jiletle almak mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında jiletle kesildiğini görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına inanılır.

Kahve falında ağzından jilet çıkarmak yaşam refahının düşeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Kahve falında jilet atmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağını jiletle temizlemek büyük kazanç elde edeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir