AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüze gülsuyu sürmek

Kahve falında yüze gülsuyu sürmek

Kahve falında yüze gülsuyu sürmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine alamet eder.

Kahve falında yüze gülsuyu sürmek gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren harcamaları veya yatırımları ya da maddi konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir.

Kahve falında yüze gülsuyu sürmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine delalet eder.

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına delalettir.

Kahve falında gülsuyu sürmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gül yağı sürmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne yoğurt sürmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne toprak sürmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüze bal sürmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında yüzüne çikolata sürmek çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir