AnaSayfa / Genel / Kahve falında gülsuyu sürmek

Kahve falında gülsuyu sürmek

Kahve falında gülsuyu sürmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gülsuyu sürmek gördüyseniz:

  • Popularitenizin artması aynı an da dört yerde olmanızı gerektirebilir.

Kahve falında yüzüne gül suyu sürmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gülsuyu sürmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında gül yağı sürmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına yorulur.

Kahve falında yüze gülsuyu sürmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine göz kalemi sürmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtına krem sürmek sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında ayaklarına kırmızı oje sürmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına rivayet eder.

Kahve falında çöp kamyonu sürmek yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir